Konkurs za idejno rešenje znaka akreditacije

Bez autora
Feb 20 2011

Nacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR) raspisala je javni poziv za izradu predloga idejnog rešenja znaka akreditacije koji NARR dodeljuje akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama.Idejno rešenje treba da sadrži deskriptivnu konotaciju rešenja po standardima za rad u državnim institucijama, a koje treba da bude u skladu sa postojećim logotipom NARR i u skladu sa značajem poslova koje obavlja NARR.

Javni poziv za izradu predloga idejnog rešenja znaka akreditacijeNacionalna agencija za regionalni razvoj (NARR) raspisala je javni poziv za izradu predloga idejnog rešenja znaka akreditacije koji NARR dodeljuje akreditovanim regionalnim razvojnim agencijama.

Idejno rešenje treba da sadrži deskriptivnu konotaciju rešenja po standardima za rad u državnim institucijama, a koje treba da bude u skladu sa postojećim logotipom NARR i u skladu sa značajem poslova koje obavlja NARR.

Učesnici su u obavezi da ilustrativno na što je moguće prepoznatljiviji način identifikuju regionalni razvoj.

Akreditacija se vrši na osnovu člana 42. Stav 1. Zakona o regionalnom razvoju (''Službeni glasnik RS'', broj 51/2009, 30/2010) i u skladu sa Uredbom o utvrđivanju uslova, kriterijuma i poslova regionalnog razvoja i oduzimanja akreditacije pre isteka roka na koji je izdata (''Službeni glasnik RS'' broj 74/2010).

Izabrani autor odabranog rešenja će potpisati Ugovor sa NARR za izradu Knjige grafičkih standarda u skladu sa zakonom. Sva prava na izabrano idejno rešenje, dizajner će ustupiti bez prava povraćaja NARR.

Predloge slati na adresu:

Nacionalna agencija za regionalni razvoj
Kancelarija Beograd
Trg Nikole Pašića broj 5/VI
11000 Beograd

Poziv je otvoren do 3. marta 2011. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail: ana.nikolic@narr.gov.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik